Produk

  • Protective Coverall

    Coverall protèktif

    Pandhuan Nggunakake Jeneng Produk Protector Coverall: Model / Spesifikasi Coverall Pelindung: Coverall Setel, Spesifikasi Coverall Loro-potong: 160 (S), 165 (M), 170 (L), 175 (XL), 180 (XXL ) Komposisi Struktural Produk iki duwe rong jinis: coverall siji potong lan coverall rong potong, kalebu hood, sandhangan lan celana, kanthi cuff elastis, tungkak, hood lan pinggang, lan dijahit nganggo zipper kunci dhewe. Produk kasebut dudu steril, bisa digunakake lan dijahit nganggo komposisi film PE ...
  • Disposable  Isolation  Gown

    Gaun Isolasi Pakai

    Pandhuan Nggunakake Gown Isolation Disposable Jeneng Produk: Gown Isolation Gown Brand: SUREZEN Model / Spesifikasi MODEL: SZ400 Warna biru, gaya sing bisa dibalik maneh. Spesifikasi: Komposisi Struktural S, M, L: Produk kasebut dudu disteril, bisa dibuwang lan dijahit nganggo film SMS 43% (15 gram) komposit 57% kain non-anyaman (20 gram). 1. Penampilan: tampilan tutup bakal garing, resik lan ora ana jamur. Ora ana adhesi, retak, bolongan lan cacat liyane ing permukaan. Jahitan ...
  • Protective Coverall With Heat-sealing Tape

    Coverall protèktif Kanthi Pita Sealing Panas

    Pandhuan Nggunakake tutup protèktif kanthi tape panyegelan panas Jeneng Produk: Coverall protèktif kanthi tape panyegelan panas Model / Spesifikasi Model: Spesifikasi Sampul Siji: 165 (M), 170 (L), 175 (XL), 180 (XXL ) Komposisi Struktural Produk iki kalebu sampul sampul, kalebu tutup, celana klambi, lan tutup sepatu kanthi cuff elastis, tungkak, hood lan pinggang, lan dijahit nganggo zipper kunci dhewe. Jahitan bakal ditutup nganggo tape panyegelan panas. Produk kasebut bisa digunakake ...
  • Anti Static Clothing

    Sandhangan Anti Statis

    Produk kami nduweni loman, pas ing dada & pundhak, sisipan pinggul elastis kanggo kenyamanan luar biasa, lan sworo seru sing didhelikake ing pinggul lan gulu supaya aman. Sandhangan anti-statis iki dibangun kanggo keperluan, efisiensi, lan perawatan gampang, ora preduli kerja sing gres utawa grimis. Twill poli-katun sing tahan lama nanging bisa tahan nuli surut, kisut & noda. Kita nggawe kaos anti-statis, jaket anti-statis, klambi musim dingin anti-statis produk liyane sing digunakake dening perusahaan petrokimia ...
  • surgical mask

    topeng bedhah

    Produk iki nganggo filtrasi telung lapis. Pangolahan produksi utama kalebu lebur, spunbond, udhara panas utawa tusukan jarum, lan liya-liyane, sing nduweni fungsi kanggo nolak cairan, nyaring partikel lan bakteri. Kualifikasi lengkap, produk dijamin dijamin, kain lapis telung lapis filter + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.
  • KN95

    KN95

    Topeng N95 minangka salah siji saka sangang topeng pelindung partikel sing disertifikasi dening NIOSH. "N" tegese ora tahan karo minyak. "95" tegese nalika kena partikel tes khusus sing ditemtokake, konsentrasi partikel ing jero topeng luwih saka 95% luwih murah tinimbang konsentrasi partikel ing njaba topeng. Regane 95% dudu rata-rata, nanging minimal. N95 dudu jeneng produk tartamtu. Yen wis memenuhi standar N95 lan ngliwati tinjauan NIOSH, bisa diarani "topeng N95". Tingkat proteksi N95 tegese ing kahanan uji coba sing ditemtokake ing standar NIOSH, efisiensi nyaring bahan filter topeng menyang partikel non-berminyak (kayata bledug, kabut asam, kabut cat, mikroorganisme, lsp) tekan 95%.
  • Disposable medical protective mask

    Topeng proteksi medis sing bisa dienggo

    Topeng proteksi medis cocog kanggo nglindhungi staf medis lan staf sing gegandhengan karo penyakit infeksi saluran napas ing udara. Iki minangka jinis nyaring peralatan proteksi medis sing pas banget karo proteksi sing luwih dhuwur, utamane cocog kanggo kena hawa nalika diagnosis lan kegiatan perawatan Utawa nalika pasien sing kena infeksi pernafasan nyebar dening tetesan ing jarak sing cedhak, level iki topeng bisa nyaring partikel ing udara lan mblokir polutan kayata tetesan, getih, cairan awak, lan sekresi. Efisiensi filtrasi partikel non-berminyak bisa nganti 95 Ndhuwur% tekan level N95, yaiku alat protèktif pribadi sing umum digunakake kanggo penyakit udhara. Cocog karo pasuryan panganggo lan minangka produk panggunaan siji kali. Topeng proteksi medis bisa nyegah umume patogen kayata bakteri lan virus. WHO nyaranake supaya petugas medis nggunakake masker pelindung marang partikel kanggo nyegah infeksi virus ing udara rumah sakit.
  • Ear mounted mask

    Topeng dipasang kuping

    Topeng medis sing bisa digunakake digunakake kanggo mblokir semprotan saka rongga lisan lan rongga hidung, lan bisa digunakake kanggo perawatan higienis sing bisa digunakake ing lingkungan medis biasa. Cocog kanggo kegiyatan perawatan kesehatan umum, kayata ngresiki kebersihan, nyiyapake cairan, ngresiki sprei, lsp, utawa alangi utawa nglindhungi partikel kajaba mikroorganisme patogen kayata polen.
  • Bandage mask

    Topeng perban

    Produk iki nggunakake saringan telung lapisan, sing bisa ngisolasi partikel bakteri kanthi efektif tanpa napas lan nyegah asap, serbuk sari, lan debu kanthi efektif. Kualifikasi lengkap, produk dijamin dijamin, kain lapis telung lapis filter + tingkat proteksi kain sing ora ditenun dhuwur, kerja lan sekolah metu, mesthi njaga, gaya musim panas khusus, entheng lan bisa ambegan, Cocog karo pasuryan, ora longgar, resistensi kurang , ora nahan ambegan, tali kuping elastis dhuwur sing rata, kepenak dienggo lan aja ngencengi kuping.
  • Disposable Isolation Shoe Cover

    Tutup Sepatu Isolasi Sekali Pakai

    Pandhuan Nggunakake Tutup Sepatu Sepatu Isolasi Pakai Jeneng Produk: Model Cover / Isolasi Sepatu Isolasi Pakai: Jenis Normal (Jahitan tanpa tape penyegelan panas), Tape Tape Panas-Panas (Jahitan nganggo tape penyegel panas). Komposisi Struktural Produk kasebut dudu disteril, bisa dibuwang lan dijahit nganggo kain non-anyaman komposit film PE (bahan utama). Kanggo Tape Sealing Panas, seams bakal ditutup nganggo tape panyegelan panas, nduweni kekuatan lan kinerja penghalang sing dhuwur. Produk P ...